Mange ældre vil få brug for hjælp

Den anden dag kunne vi læse i Dagbladet, at der var fyret 12 hjemmehjælpere, men det vidste jeg fra vælgermødet i Sneslev, hvor Jan, fra Enhedslisten tog det op. Men jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår det svar, der gives fra kommunen: at de er fyret, fordi der blev ansat ekstra på grund af influenza epidemi. Men her er det, jeg ikke er med. For jeg ved jo godt nok ikke, om vi får nogen epidemi i år, men uanset hvad er der mange, der får influenza også ældre, der vil have brug for hjælp – og hvad så? Vi kommer jo til at mangle de varme hænder igen. Det går udover de ældre, og det kan vi ikke have. Det vil vi i enhedslisten gøre vores bedste for det ikke sker.

Med venlig hilsen
Alice Trauelsen
Kandidat til byråd og Regionsrådet
for enhedslisten

Opstillet til Ældrerådet