Lyt til patienten

Jeg var til valgmøde i Sjællandske Medier i går, onsdag. Og her blev der mange gange nævnt at Region Sjælland ville samarbejde med patienter, og det vil jo sige lytte til dem.

Derfor blev jeg overrasket over at læste dette indlæg
http://www.altinget.dk/artikel/danskerne-er-jaevnt-utilfredse-med-sundhedsvaesenet

Det der gjorde, at jeg måtte gribe til tastaturet, er at Steen Bach Nielsen siger “at vælgernes oplevelser hænger dårligt sammen med virkeligheden. “Altså det er jo os, der bruger systemet, der mærker det på vores egen krop, og hvad er så virkelighed. Så hvis I vil have en patient, der hele liver har mærket, hvordan sundhedsvæsnet virker på godt og ondt, og som altid “ser” tingene med en patients øjne, så stem på enten Enhedsliste eller mig personligt, til Regionsvalget, hvor jeg står som nr. 4 på listen.

Alice Trauelsen
Ringsted